Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Sapience"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 12796771
Zobrazení: 198x
Vloženo: 2.10.2021
Počet srdcí: 51x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Extravagantní cínovaný náhrdelník, jehož základem je kabošon prehnitu o velikosti 22 mm, Namibie. Prehnit je kamenem nepodmíněné lásky. Pomáhá nám zbavit se všeho, co již ve svém životě nepotřebujeme. 

Prehnit nám pomáhá zvýšit nám naše vlastní úsilí při hledání pravdy, moudrosti a porozumění. Jeho olivový paprsek značí vnímavost vůči novým nápadům a myšlenkám. Olivová v nás probouzí schopnosti a podporuje jejich rozvíjení, pomáhá nám dosáhnout vytčených cílů a soustředit se na dokončení našich plánů. 

Prehnit jako talisman: prehnit je tradiční talisman pro duševní a duchovní problémy, tlumí strach, úzkost a pochybnosti, které mohou člověka doslova ochromit a život učinit komplikovaný. Používá se při snaze vyvážit mysl a tělo, myšlenky a zkušenosti, sny a realitu. Jeho energie je silná, potlačuje traumata z nevydařených vztahů a ztracené lásky.
Prehnit je vhodný pro meditace, pro zvýšení soustředění se na daný úkol. Položený na stole by měl zajistit klid, pozornost a schopnost se naučit.
Prehnit je oblíbeným kamenem psychotroniků, zejména jasnovidců. Je výborným ochranným kamenem, přináší klid a mír.
Podporuje bezpodmínečnou lásku, duchovní růst a intuici. Zvyšuje schopnost rozpoznat pravdu v každodenním životě, pomáhá harmonizovat a sladit naši vůli s naším srdcem.

Kameny olivové barvy se nazývají „kameny učení", odráží pravdu a harmonii, znamenají uvědomění si, změnu, posílení schopnosti naslouchat, nezávislost, hledání významu podstaty, vypořádání se se sklíčeností. 
Prehnit pomáhá řešit duchovní a duševní problémy, potlačit obavy, strach a pochybnosti. Harmonizuje srdeční čakru, pomáhá v úsilí vyvážit mysl a fyzickou stránku, myšlenky, zkušenosti, sny a realitu. Jeho silná energie potlačuje strasti ze ztracené lásky a partnerských vztahů.

Přívěsek je zavěšen na řetízku z chirurgické oceli, celkový obvod náhrdelníku je 49 cm. Zapínání na karabinku.

Velikost náhrdelníku: 5,5 cm na šířku, 4 cm na výšku, měřeno v nejširších místech.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--