Domů Zboží Od CANDYSOAP

Mýdlo - Slané s kopřivou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od CANDYSOAP

Katalogové č.: 9737058
Zobrazení: 378x
Vloženo: 24.7.2018
Počet srdcí: 46x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Glycerinové mýdlo pro zralou a namáhanou pokožku s výtažky z kopřivy.

Naše slaná kopřiva je krásnou ukázkou toho, jak jde spojit estetika s účinností. Průhledná glycerinová hmota, která tvoří základ mýdla, v sobě nese na drobno rozemletou sušenou kopřivu, která propůjčila mýdlu jeho lehce nazelenalou barvu. Když mýdlem necháte procházet sluneční paprsky, vypadá jako polodrahokam. Pravý poklad je však ukryt uvnitř a je dán složením. Kromě kopřivového pudru, který má vysoký obsah vitamínu C a díky tomu má protizánětlivé a hojivé účinky, jsme do mýdla přidali také sojový a kokosový olej, vitamín E a himalájskou sůl.

Díky tomuto složení je mýdlo vhodné pro problematickou pokožku s projevy akné nebo ekzémů, protože ji pomáhá zklidňovat. Namáhanou pokožku hydratuje a regeneruje právě díky své hlavní složce - glycerinu - který má schopnost na sebe vázat vodu. Mýdlo voní velmi decentně zeleným čajem a jemným krémem.

Glycerin použitý pro výrobu našich mýdel je výhradně rostlinného původu a při jeho výrobě nebyly použity geneticky upravené rostliny. Mýdlo má přirozenou pěnivost a neobsahuje žádná přídavná pěnidla, zjasňovače nebo konzervanty jako jsou látky na bází síry používané při průmyslové výrobě - sodium lauryl sulfate (SLS) a sodium laureth sulfate (SLES).

Ingredients:  Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Cocoate, Sodium Soybeanate (soja) Sodium Myristate, Urtica Dioica (Nettle) Powder, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sodium Chloride, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate , CI 77 007, Mica, Iron Oxide,  d-Limonene*, Hexyl Cinnamal*, Alpha-Isomethylionone* (*je přirozenou součástí rostlinných silic). Zabraňte styku s očima.

Váha: cca 120 g 

Menu
--