Domů Zboží Od V Křišťálové zahradě

Stromeček štěstí - Štíří poselství - 11 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od V Křišťálové zahradě

Katalogové č.: 12420962
Zobrazení: 95x
Vloženo: 15.4.2021
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
♥ ZÁKLADNÍ INFORMACE
Stromeček štěstí vytvořený ze zlomků akvamarínu, chalcedonu, křišťálu a turmalínu (v křišťálu), upevněn na krásný šedo-černý peříčkový achát. Výška stromečku je 11 cm a délka je 13 cm.
 
♥ CHARAKTERISTIKA KAMENŮ
Akvamarín:
Je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, uklidňuje mysl, pomáhá zbavit se strachů a převzít odpovědnost za svůj vlastní život. Zbystřuje intelekt, vnímavost a zlepšuje sebevyjádření.
Křišťál:
Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, samostatnost, harmonizuje a může být silným zrcadlem naší duše.
Turmalín v křišťálu:
Je v mnoha ohledech jedinečný kámen, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost, je ochranným šamanským kamenem. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.
Chalcedon:
Je kamenem, jenž vyhání strach, deprese, hysterii a smutek a mění je v radost. Rozhání iluze a fantazie, podporuje klidné a pokojné pocity, dodává sílu mezilidským vztahům, uvádí tělo, mysl a ducha do vzájemné harmonie.
Achát:
Kámen ochrany, síly a harmonie. Udává se, že dodává odvahu, sílu, sebedůvěru. Již v antickém řecku lidé věřili, že achát dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, posiluje soustředění, dodává odvahu a upřímnost vůči jim samým. Navozuje pocit bezpečí a jistoty.
 
♥ BAREVNÁ TYPOLOGIE
Světle modrá barva:
Připomíná nekonečnost nebe, přináší inspiraci a dává nám pocit svobody. Vyjasňuje duši i ducha.
Černá barva:
Symbolizuje tajemno a mystiku. Je oblíbenou barvou, která nám pomáhá neuzavírat se do sebe a neztratit v neklidném světě.
Stříbrná barva:
Stříbrná barva symbolizuje hojnost, romantiku, naději. Rovněž pomáhá odhalit a uplatnit tvůrčí představivost a vrozenou intuici.
 
♥ SYMBOLIKA STROMU ŽIVOTA
Strom života v sobě nese význam jistoty, stability a vyrovnanosti. Je projevem respektu ke všemu živému - k lidem, zvířatům, přírodě. Učí nás úctě k proměnám života, potřebám změn a radosti z přítomného okamžiku.
Menu
--