Domů Zboží Od Just funny

Voskovaný pytel cca na 4 rohlíky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Just funny

Katalogové č.: 14571480
Zobrazení: 51x
Vloženo: 11.3.2024
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den, v týdnu od 20. do 30.4.2024 máme slevu na vybrané voskované XXL pytle. Dále preferujeme odesílání zboží přes "ZÁSILKOVNU”. Jako poděkování obdrží ti, kteří zvolí tuto službu příjemný bonus v podobě dárečku = voskovaný sáček na sváču. Předem děkujeme za Vaši přízeň.
  • Ekologický voskovaný sáček 
    opakovaně použitelný ; je vyrobený z bavlny, ze směsi včelího vosku, borovicové pryskyřice a bio jojobového oleje.
  • V domácnosti skvěle nahradí alobal, potravinovou fólii nebo igelitový pytlík. Je úžasný při přípravě školních svačin, Umožňují potravinám dýchat, takže vydrží déle čerstvé.
  • Tipy pro údržbu:
    *Po použití ubrousek očistěte vlhkým hadříkem, v případě nutnosti vyperte mýdlem pod studenou tekoucí vodou. Při větším znečištění je možné použít kartáček. Ubrousek pak nechejte volně uschnout. Nesušte na topení ani nedávejte ke zdrojům tepla (třeba šálek s horkým nápojem).
    • Po čase se na něm objeví flíčky a přirozená patina. V takovém momentě je vhodné ubrousek položit na pečící papír na plech a na cca 1-2 minuty zapéct v troubě vyhřáté na 100 -110°C , vosk v ubrousku se musí znovu rozehřát a nechat vsáknout do látky. Po vyjmutí jej nechte chvíli uschnout. Včelí vosk schne rychle.
    • Při větším opotřebení je možné ubrousek posypat nastrouhaným včelím voskem (třeba ze svíčky z pravého včelího vosku), a pak zapéct v troubě stejně jako v ) po roce doslouží zcela. V takovém případě ho nastříhejte na pásky a zkompostujte.
Menu
--