Domů Zboží Od josefka-atelier

ze světa nadpřirozených bytostí...(sleva z 249kč)

149 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od josefka-atelier

Katalogové č.: 12060914
Zobrazení: 26x
Vloženo: 7.12.2020
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodejové akce-velké slevy téměř na vše pokračují-ceny od 49kč(pouze za cenu materiálu)-označené v názvu zboží, nejlépe do vyprodání zásob:-) z důvodu obnovení nabídky na fler. Při každé objednávce obdržíte dárek!:-) Nové zboží vkládáno průběžně pořád!

dámské tričko batikované s ruční kresbou ornamentů, velikost M(odpovídá 38), materiál-bavlna elastan(hladký měkký silnější tričkový úplet), barva-tyrkysová modrá černošedá barva kresby šedobílá, střih-klasik projmutý krátký rukáv, rozměry-délka od ramene ke spodnímu okraji 54cm-šířka v linii prsou 39-45(x2)cm, stav-nové

Kolekce triček inspirovaná nadpřirozenými bytostmi

Elf je mytologická bytost původně zřejmě pocházející ze starogermánských pověstí. Jejich původní jméno pocházející ze staré severštiny zní Álf, ale používají se i jiná označení, či přepisy: alp, elbe, alf, aelf, alb. Téměř všichni autoři se shodují v tom, že mají něco společného s lesy nebo alespoň s přírodou. V současném anglosaském světě (kromě velké části fantasy literatury) se výraz elf používá převážně pro malé pohádkové bytosti příbuzné skřítkům a vílám.

Menu
--