Domů Zboží Od Pátý element

Čakrový náramek + mineraly, DZI, Om a eukalypt

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené200 Kč
Osobní odběr125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Pátý element

Katalogové č.: 10318455
Zobrazení: 63x
Vloženo: 12.2.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: U drobných objednávek je možné poslat i jako obyčejné psáni s poštovným 30,- Kč na vlastní odpovědnost (napište do poznámky u objednávky a poštovné upravím).

Obvod ruky připište do poznámky k objednávce.

---------------------------------------------------------------------------------

Harmonizace čaker drahými kameny

Některé potíže mohou mít prvopočátek v psychice člověka,které se pak odrazí ve fyzických potížích.

Krystaloterapie – pomocí drahých kamenů se probouzí potlačené vlohy, harmonizují se a zklidňují emoce a má hluboce relaxační účinky.
Drahé kameny napomáhají procesům vnitřní očisty a nalezení důvěry ve vlastní schopnosti.
Některé mají také ochranné schopnosti, jak před nemocemi,tak energetickými a psychickými útoky.

Čakry - jsou energetická centra v těle ( mají schopnost přijímat energii,určitým způsobem ji přetvářet a opět vyzařovat ),která jsou mezi sebou propojena sítí tzv. kanálů, takže kvalita fungování jedné čakry se odrazí i na kvalitě fungování ostatních čaker.
Čakry se u muže otáčejí doprava (po směru hodinových ručiček ), u ženy doleva.

1. čakra: Muladhara - též čakra kořene nebo základní čakra (kostrč): má červenou barvu a ovlivňuje tělesnou vůli Bytí, spojuje s fyzickým světem, je základem síly pro vyšší čakry, pudovost, instinkty, základní životní potřeby, rozmnožování, síla prosadit se, vnitřní stabilita.

2. čakra: Svadhistana - podbřišek (sakrální, křížová): oranžová barva, tvořivost a tvůrčí síla, touha, sexuální energie, otevřené emoce, prožívání, plynutí proudu života, partnerské vztahy.

3. čakra: Manipura - solar plexus (centrum přijímání sluneční energie): žlutá barva, centrum osobnosti a síly, úcta k sobě i druhým, city a citlivost, zařazení do společnosti (práce), spojení materiální a duchovní energie, sídlem  hněvu, žárlivosti, sobectví, nezdravých tužeb.

4. čakra: Anaháta - srdeční – střed hrudníku: barva zelená, růžová, zlatá, soucit, srdečnost, důvěra, bezpodmínečná láska, překonání ega.

5. čakra: Višudha - krční oblast - týl: barva světle modrá, slovní komunikace, tvořivá inspirace a inteligence, propojení rozumu a citu,  umělecké projevy, nadhled, nezávislost, upřímnost.

6. čakra: Adžňa - 3.oko - mezi obočím: barva indigově modrá,fialová, vědomí a uvědomění, vůle, racionální myšlení a ideje, inteligence, moudrost, intuitivní vhled a mimosmyslové vjemy, duchovní poznání, osobní postoj k okolí, léčení.

7. čakra: Saharsára - korunní - temeno hlavy: barva fialová,bílá,zlatá, nejvyšší dokonalost, vnitřní zření, spiritualita, úcta, smíření, odevzdání, sjednocení s Universem, samotné Bytí.

    Menu
    --