Domů Zboží Od cerna kosice

Malachitka zelená (Malachit) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 10507695
Zobrazení: 480x
Vloženo: 20.4.2019
Počet srdcí: 140x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Cínovaný náhrdelník ve tvaru ryby. Základem pro přívěsek je krásný  zelený Malachit. Silueta ryby je vytvořena z pocínovaného drátu bezolovnatým cínem.

Rybka je zavěšena na ocelovém lanku, obvod 44 cm. Je tvarované tak, aby dobře sedělo na krku. 

Celý šperk měří 5,0 cm na šířku, 3,4 cm na výšku, velikost Malachitu 2,5 x 1,7 x 0,7 cm, měřeno v nejširších místech.

Šperk je vytvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Malachit zesiluje kladné i záporné energie. Uzemňuje duchovní energii do půdy. Někteří lidé věří, že se malachit dosud vyvíjí a později se stane jedním z nejvýznamnějších léčivých kamenů nového milénia. Malachit je ale již dnes důležitým ochranným kamenem. Snadno pohlcuje negativní energie a znečišťující látky, které odebírá přímo z atmosféry nebo z lidského těla. 

V duševní rovině je malachit kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujícího k riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. Malachit vytahuje hluboko ukryté pocity a psychosomatické problémy, přetrhává nežádoucí pouta a překonané způsoby jednání. Učí, jak přebírat odpovědnost za vlastní činy, myšlenky a pocity. Uvolňuje zábrany a povzbuzuje k projevům emocí. Tento kámen zvyšuje schopnost vcítit se do myšlení jiných lidí a ukazuje, jak by se jeho majitel cítil na jejich místě. Potlačuje ostýchavost a podporuje přátelské vztahy. Malachit se projevuje užitečně při psychosexuálních problémech, zejména těch, které způsobily traumatizující sexuální zkušenosti v minulých životech. Pomáhá při procesu znovuzrození.

Menu
--