Domů Zboží Od Skunti

Háčkovaná čepička s kšiltem...červená

299 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce98 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Skunti

Katalogové č.: 1051916
Zobrazení: 13x
Vloženo: 1.9.2010
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí nakupující. Vítejte v mém flérovém obchůdku s pletenými a háčkovanými výtvory! Bohužel v poslední době se mi stále častěji stává, že někteří nakupující nakupují bez záměru objednané zboží zaplatit a mně pak zůstávají na zakázku vyrobené výtvory neodebrané doma. Z tohoto důvodu jsem se rozhodla pustit se do díla vždy až po obdržení platby na můj účet, a tedy dodací lhůty uvedené u jednotlivých položek jsou vždy myšleny od připsání platby. Toto opatření se netýká nopkových šál, ty mám napletené dopředu a tedy budou odeslány vždy okamžitě po připsání platby. Pokud tedy nakupujete např. dárky a spěcháte na jejich dodání, mějte prosím toto na mysli. Pro registrované zákazníky, kteří mají 100% pozitivní hodnocení alespoň od třech prodejců mohu a ráda udělám výjimku a do díla se na požádání pustím hned po potvrzení objednávky.

Červená háčkovaná čepička s kšiltem a originálním netradičním vzorem, ozdobená barevnou květinkou.

Materiál 100 % akryl.

Velikost této konkrétní čepičky odpovídá obvodu hlavy cca 50 cm. Na přání ale zhotovím čepičku v jakékoli jiné velikosti (i dospělé)! Požadovanou velikost proto prosím uveďte v poznámce ke své objednávce.

Čepička je moc pěkná i bez barevné kytičky (viz. detailní foto), takže pokud máte raději méně zdobení, napište si o čepičku bez kytičky.   

Prohlédněte si prosím také další čepičky v jiných barvách či s jinými barevnými aplikacemi zde.

 

    Menu
    --