Domů Zboží Od křesadlo

křeslo s taburetem Ovčák a Čtverák

13 300 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od křesadlo

Katalogové č.: 11234427
Zobrazení: 599x
Vloženo: 10.2.2020
Počet srdcí: 26x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Klasické pružinové křeslo s ohýbanými područkami pochází z páru, který jsem před několika lety zakoupila z pozůstalosti. Taburet mám ještě déle, ten jsem koupila na internetu a přišel mi v balíku ze západních Čech. Tyto dva kousky nábytku svedla dohromady krásná, hrubě tkaná potahová látka v přírodní barvě s podílem ovčí vlny. Které jsem koupila málo na to, abych s ní potáhla dvě křesla, ale dost, abych do ní oblékla křeslo a právě i tento taburet.

Křeslo má pružinový rošt v sedáku na nových popruzích. Všechny měkké části čalounění jsou ušité znovu. Ve švech potahu jsou všité paspule. Područky a nožky jsem zbrousila a namořila na hodně tmavě hnědo, nalakovala jsem je pololesklým polyuretanovým lakem.

Taburet má krásně zachovalou původní dřevěnou kostru. Pružiny však byly v tak katastrofálním stavu, že jsem je musela vyhodit. Nožky jsou obroušené, namořené na tmavě hnědo a nalakované stejně jako područky křesla. Na nově napnuté popruhy jsem vyrobila sedák z polyuretanu, čalounické vaty a polyesterového rouna. Potahová látka na vrchu sedáku je paspulemi rozdělena do čtvercových polí tak, jak byla i ta původní. Jen knoflík jsem nepoužila.

Rozměry křesla jsou V 80 x Š 67 x H 80 cm, taburet má rozměr 46 x 46 cm a výšku 45 cm. Výška sedáku křesla je 42 cm.

Přijďte se na nábytek nezávazně podívat a vyzkoušet si jej. Pokud jej zakoupíte, můžete si jej odvézt osobně, nebo vám jej pořádně zabalený pošlu prostřednictvím České pošty jako Balík do ruky.

Menu
--