Domů Zboží Od černé náramky

matná něžnůstka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 11309866
Zobrazení: 27x
Vloženo: 12.3.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Minerální náramek matná něžnůstka z matného světlého růženínu a matného křemene (velikost cca 6 mm) je doplněn kovovým korálkem s přívěškem ve tvaru srdce (chirurgická ocel).

Doplňte třeba matnou něhou:
a něhou na gumce:

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Korálky jsou navléknuty na špičkovém elastomeru Beadalon. Náramek je v délce cca 18 cm. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Cena za jeden náramek, daný popisem.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují blahodárně tělo i mysl, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Růženín je kámen symbolizující lásku a krásu. Vede k lásce k sobě samému, k vnitřnímu klidu, vyrovnanosti. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres a strach, nelibost, pocit viny. Napomáhá přijímání nezbytných změn, podporuje flexibilitu. Dodává životní energii.

Křemen, křišťál je od pradávna považován za univerzální, nejúčinnější kámen, čistič, velmi silný zesilovač energie, kterou uvádí do naprosté harmonie. Ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí. Zároveň hluboce pročišťuje také lidskou duši a mysl a dovede vnést harmonii i do mezilidských a partnerských vztahů. Zajišťuje klidný spánek. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Menu
--