Domů Zboží Od esme5

lapač snů - "Přírodní achát" 20,5 cm prům, 64 dl

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od esme5

Katalogové č.: 11551276
Zobrazení: 66x
Vloženo: 9.6.2020
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Další vymazlený na zhotovení a materiál náročný luxusní kousek.

Ústřední téma je béžová, smetanová a achát.

Ve středu 20,5 cm kruhu (opleten smetanovou, bilou a svetle hnedooranzovou přízí a světle béžovou kůžičkou, výplet perfektní smetanový) je překrásný vybraný velký plátek přírodního achátu(béžová, bílá, smetanová šedá atd barvy - viz foto. Tento achátový plátel je připevněn pomocí kovové šlupny, na kterou je nalepen šperkovým lepidlem a opravdu to drží. Ale je proto přednostně jednostranný - tj - k pověšení na zeď. Ale bude li viset v prostoru - nic se nestane, naopak luxusní ověsy z peří a minerálů na lankách více vyniknou.

K lapači patří náramek z polodrahokamů a minerálů, které jsou vyjmenovány níže a seřazeny v barevné škále. Jsou navlečeny na pružném lanku a jsou to jak zlonky, tak korálky. Jen jediný je kovový stříbrný a pod ním je skrytý důkladný uzlík. Na některých foto je zavěšen za poutko nahoře na lapači. Dékla náramku cca 17 cm až 17,5 v nenapnutém stavu.

Lapač má tři ověsy klasicky péřové a celkem 6 ověsů lankových -  převážně ze skupinek polodrahokamů, krásných korálků jak minerálových tak skleněných vázaných a pečlivě ve skupinkách kotvených droboučkým rokailem. A třešní na dortu je moje pýcha - speciálně pro mou potřebu mi Flerpřítelkyně /viz "skleněný šperk"/ vyrábí překrásné skleněné ověsy a přívěsky nejrůznějších tvarů a efektů. Její překrásné spirálky se srdcem na dlani vážu často jako poklad na konec těchto ověsů a prostě to jinde neuvidíte a neseženete a je to NÁDHERA!!!!

Mezi minerálky je použito i několik korálků z indického plodu Rudradaksha.

Vše je laděné od naprosto bezbarvé (např. křišťál, přes smetanovou a béžovou barvu až k pískově hnědé.

Použité peří na 3 péřových ověsech je pečlivě vybrané co do kvality, druhů i barev včetně efektního kohoutího a letovek s kroucenými konečky v dvou barvách.

Na lankových ověsech jsou kromě korálků, rudradakshi a perliček a ohňovek a skla a minerálních přívěsků (kytička, srdíčko = jaspisové)

použity následující minerály, a to jak tromlované zlomky, tak korálky kulaté různých velikostí od 0,4 po 0,8 mm:

Křišťál, Opalit, Magnezit, Citrín 3 odstínů, jaspis 3-4 odstínů a druhů (pískový, obrázkový atd), jadeit, světlý karneol - z nej a jadeitu jsou ty kulaté korálky), světlá záhněda, měsíční kámen, kalcit,a 2 druhy perleti. A asi jsem na něco zapomněla - od vlastní výroby lapače až po toto vkládání do Fleru uběhl nějaký ten rušný čas, neb se mi narodil nový vnouček.

Lapač je velmi jemně a pečlivě vypracován z výběrového materiálu a je decentní a krásný. Je to čirý luxus.

Dopřejte si toto potěšení :o):

Vyráběja jsem jej dlouho a pečlivě včetně shromažďování materiálu. Takže to dopadlo, že cena toho materiálu, i když ani nepomyslím na cenu práce, stěží pokryje cenu lapače, za jakou jej nabízím. Vlasně nepokryje. Ale pro peníze to vyrobené nebylo a nebude.

Protože

Opravdu věřím, že nebudete zklamáni.

Menu
--