Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Medailonek s unakitem - prstýnek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 12123659
Zobrazení: 163x
Vloženo: 10.1.2021
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Barokní motivy, jemnost, ženskost. Výrazný prstýnek s výrazným unakitem.

Autorský prsten, jeho konstrukce je z atestovaného nerezu, pájeno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Kámen má na délku 16 mm, barvu výraznou, převládající růžová, je opravdu krásně vybarvený. 

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), utěrkou na šperky nebo švédskou utěrkou.

Prstýnek je profesionálně detailně zpracován. Provedení je velmi jemné, filigránské. Pájení je čisté, jemné a precizní. Všechny konce a okraje jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zapájeny. Nikde nic neškrábe, ani se nezachytává. Reliéf je výrazný a příjemný na omak. Šperk je lehký a pohodlně se nosí. Rozměr ozdobného motivu je 20 x 12 mm.

Vnitřní průměr prstenu měří 18 mm (vel. 57). Kroužek není spojený, je tedy možné prsten v domácích podmínkách zvětšit. Můžete mi také napsat vnitřní poštou, velikost Vám upravím na míru. Váha prstýnku je 3,5 g.

Menu
--