Domů Zboží Od DeReUm

Medový odstín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od DeReUm

Katalogové č.: 12279184
Zobrazení: 36x
Vloženo: 2.3.2021
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kožený opasek pro pány, kteří upřednostňují jednoduchou eleganci. 

Ručně barvený lihovými mořidly v barvě medového odstínu. Součástí je jedna široká ručně šitá posuvka. Hrany jsou zahlazeny v barvě lehce tmavší žíhané než barva opasku. Celý opasek ošetřen finálním přípravkem na kůži.

Ručně opracovaný opasek z hovězí třísločiněné usně (tzv. štiky) tloušťky 5mm, š 3,4cm. Délka 84cm k první dírce až 104cm k poslední dírce. Celková délka opasku včetně celé spony je 113cm. Opasek má 8 dírek vzdálených od sbe 2,5cm.

Spona je poloautomatická (zakouslá v opasku) 3,8cm široká , tato s hladkým a matným dezénem rozděleným dvěma vodorovnýma drážkama, dovoz z Itálie. 

Kůže je přírodní materiál, proto jsou pro ní charakteristické drobné znaky, které jsou otiskem jejího původního majitele. Pokud jsou to jen znaky nemající vliv na vlastnosti a přednosti usně , jsou povážovány za přirozenou součást.  Vlivem světla, času dochází u přírodních třísločiněných úsní k jejich typickému zabarvení  do teplých medových nádechů. Tato patina je ceněná jako přednost nikoli vada.

Výrobkům z usně nesvědčí promočení a následné sušení u zdroje tepla , např. radiátor. Prosím vyhněte se těmto praktikám! Pokud již dojde k namočení sušte přirozeně a pozvolna. Přebytečnou vodu lze odstrańovat savým papírem. Po vysušení je vhodné usňové výrobky ošetřit balzámem, kondicionérem nebo jiným vhodným pípravkem na kůži. Kožené výrobky čistěte jemně navlhčeným hadříkem pokud je to potřeba.

Menu
--