Domů Zboží Od Aniretak

KáPéZetka – bibl. texty k upokojení a povzbuzení

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Aniretak

Katalogové č.: 13042459
Zobrazení: 236x
Vloženo: 30.12.2021
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Expresní výroba a dodání svíček s dobou odeslání kratší než 10 pracovních dnů (od objednání a připsání platby) je možné pouze na DOPTÁNÍ a s expresním příplatkem 50 % z ceny. Výjimka je zboží na záložce SKLADEM.
Tak je to tady. S malými zádrhely, ale povedlo se. Novinka u mně a přeci prastaré a věčné.
KáPéZetka... malá krabička plná nepostradatelných věcí pro přežití, jako jsou zavírací špendlík, nit, jehla, zápalky, kousek svíčky... znáte to ?
 
No, tak tohle je ale trochu jiná KáPéZetka, spíš než krabička poslední záchrany bych řekla krabička PRVNÍ záchrany. Taky proč čekat na poslední chvíli těsně před potopením, že jo? Ale i jako krabička poslední záchrany to může fungovat.
O co tedy jde? Jsou to texty z bible, které jsou vesměs všechny na upokojení, povzbuzení a ujištění a vycentrování na pravdu. Takové - jak by řekla moje kamarádka - lano, co k nebi nás poutá... Pravdu, která je neměnná a stále stejná. Prostě a jednoduše - zjistila jsem, a to i při výběru biblických textů, které pak aplikuji na svíčky, že pouhým čtením těchto slov se většinou úplně zklidním. Nemluvím o žádném rozjímání, ale o pouhém čtení.
Slovo má velkou moc. Všimli jste si toho? I lidské slovo. Natož to Boží. Má to jednu základní a zásadní podmínku - záleží, jestli mu (u)věříte nebo ne... podle toho bude ovlivňovat váš život, nebo ne.
Slovo Pravdy, které můžete mít vždy po ruce... 93 kartiček velikosti vizitky, v plechové krabičce s okýnkem.
Menu
--