Domů Zboží Od saana

Tencel kalhotky petrolejové - bokové, vel.40

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od saana

Katalogové č.: 13162040
Zobrazení: 43x
Vloženo: 18.2.2022
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Krásný nový rok 2024 přeji Vám všem, kteří jste zavítali na mé stránky. Ať prožijete spokojený rok po boku těch, které máte rádi, jste zdraví a šťastní. Víc není potřeba...

Dámské nohavičkové kalhotky ušité z potištěného tencelového úpletu. Tyto navíc krásně podtrhnou Vaši ženskost díky elastické krajce všité do předního dílu.

Střih je nízký, ale na předním díle maličko vyšší než moje klasické bokovky. Zadní díl je stejně vysoký jako u bokovek.

Materiál: 95% tencel, 5% elastan

Ve velikosti 40 jsou skladem.

Vlákno se vyrábí z eukalyptového dřeva, ze stromů pěstovaných v trvale obnovovaných porostech.

Díky své struktuře vláken má Tencel® několik výhod: vlákno je jemné jako pokožka, pevné jako polyester, chladivé jako len, hřejivé jako vlna a absorbuje více vlhkosti než bavlna. Tencel® je schopen absorbovat pot díky vláknům, ze kterých je vlákno složené. Tato vlákna jsou hydrofilní a zaručí ideální absorpci potu a udržení optimálního mikroklimatu pokožky. Ve srovnání s umělými vlákny je transport vlhkosti unikátní, probíhá uvnitř vlákna. Umělá vlákna nejsou schopna absorbovat vlhkost dovnitř vlákna a k transportu dochází pouze na povrchu. Ve srovnání s bavlnou Tencel® absorbuje o 50 % více vlhkosti. V porovnání s ostatními materiály je Tencel® schopen odvádět pot i při 65% vlhkosti vzduchu. Co se týče hygieny a množení bakterií, které způsobují nepříjemný zápach, je Tencel® díky svým přírodním protibakteriálním vlastnostem ideální materiál pomáhající naší pokožce relaxovat a uvolňovat se. Pot je absorbován dovnitř vlákna Tencel a jeho transport probíhá uvnitř vláken, proto se na povrchu kůže netvoří vlhký film, ve kterém se množí bakterie. Bez jakékoliv chemické přísady Tencel® výrazně omezuje růst bakterií. U syntetických vláken je množení bakterií až 2 000 krát vyšší než u materiálu Tencel®.

Vlákna Tencel jsou vyráběna z eukaliptového dřeva, a jsou tedy stoprocentně přírodně rozložitelná. Tento přírodní materiál i jeho samotná výroba jsou více než šetrné k životnímu prostředí.

Údržba: maximální teplota praní 30°C, nebělit, žehlit při nízké teplotě žehlící plochy, nepoužívat aviváž, nesmí se chemicky čistit, nesušit v bubnové sušičce.

Pokud jste na rozhraní dvou velikostí, tak celo(bio)bavlněné berte větší a bambusové,merino a tencel menší...

Menu
--