Domů Zboží Od qetino

obal na tablet - Námořník s podporou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od qetino

Katalogové č.: 13250517
Zobrazení: 4x
Vloženo: 29.3.2022
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Na zakázku vyrobený obal na table s výklopnou podporou pro práci s tabletem. Podpora je nově uchycená pomocí suchých zipů, takže je nastavitelná na různou úroveň "ležení" tabletu. Pro rozměr tabletu 255 x 155 mm.

Na vnitřní straně desek je použitá černá bavlněná látka. Vnější strana pevných desek je potažená bavlněnou námořnickou pruhovanou látkou ošetřenou polyvinylacetátovou disperzí proti špinění a pro větší odolnost. O oživení se starají neonově růžové gumičky na uchycení tabletu a guma na zavírání.

POZOR! Gumy jsou opravdu neonově růžové, na fotografii jsou zachycené víc do oranžova než ve skutečnosti.

EKO BIO disclaimer a údržba:

Použitá polyvinylacetátová disperze je tradiční český vodou ředitelný výrobek, běžně ji používají i malé děti ve škole v hodinách výtvarky nebo ručních prací (značku ovšem tajím - výrobní tajemství). Zašpiněný obal lze čistit navlhčeným hadříkem, méně ekologicky založení jedinci se mohou uchýlit k použití jednorázového čistícího ubrousku. Vyvarujte se úplného promáčení obalu.

Při výrobě nebyla zneužita dětská práce ani nebylo ublíženo žádnému zvířátku. Ani se u toho nekouřilo a pilo se pouze nealkoholické pivo:)

Menu
--