Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Úhel pohledu"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 14161128
Zobrazení: 141x
Vloženo: 6.8.2023
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Extravagantní cínovaný oboustranný náhrdelník, jehož základem je surový malachit o velikosti 30 x 29 x 15 mm. Malachit je uhličitan mědi s OH skupinou. Malachit má zpravidla zelenou barvu, která se může pohybovat v odstínech od světle zelené až po černozelenou. Je neprůhledný. Nejčastěji se vyskytuje v podobě práškovitých, zemitých, vrstevnatých, ledvinitých a krápníkovitých agregátů.

Specializací malachitu je změna. S její pomocí nám pomáhá odstranit veškeré překážky v cestě sebepoznání a duchovního rozvoje. Naše srdce se tak může s pomocí malachitu otevřít větší lásce i soucitu. Tím získáváme sebedůvěru a rozpouštíme pocity studu nebo nízké sebehodnoty. Energie malachitu nám pomáhá integrovat i stinnné stránky.

Malachit je kamenem změny a kreativity. Pomáhá nám odstranit naučené vzory a blokády, které nám brání intenzivně prožívat rozmanitost našeho života. Harmonizuje naší duši. Malachit je silný ochranný kámen, ochraňuje nás při cestování, proti negativním energiím a pomáhá čistit organismus a čakry.
Prolínání světlých a tmavých odstínů zelené nám připomíná, že život je plný protikladů. Malachit nás učí s trpělivostí a klidem přijímat i stinné stránky života, protože i ty mají pro náš život smysl. Dodávají nám zkušenosti, které mají význam v našem dalším rozvoji. Učí nás ponaučit se z vlastních chyb. Malachit nám pomáhá uvést do harmonie rozum a cit. Probouzí v nás lásku ke všemu živému, a také sounáležitost s přírodou.
Malachit nám pomáhá překonávat stydlivost, která nám brání projevit vlastní názory a pocity. Dodává nám sebevědomí, jež nám umožňuje činit intuitivně správná rozhodnutí. Otevírá srdce bezpodmínečné lásce. Ve spojení s azuritem léčí citové blokády a duševní jizvy.

Náhrdelník je zavěšen na bíé kůži o délce 60 cm.

Velikost náhrdelníku: 3,5 cm na šířku, 3,5 cm na výšku, měřeno v nejširších místech bez oček.

Ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--