Domů Zboží Od Ričizhor

„Štěstí znamená být připraven být šťastný.“

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 14185686
Zobrazení: 48x
Vloženo: 23.8.2023
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

video šperku a tady

 Autorský přívěsek s broušeným  Křišťálem --vel.49x32mm

 z druhé strany rytou Triquetrou a runami Fehu--Raidho--Kenaz--Sowilo

závěs součástí přívěsku  

- použita kvalitní nerezová ocel

vlastní výbrus kamene

- Křišťál posiluje a čistí všech sedm čaker

Křišťál
Je nejuniverzálnější ze všech krystalů a je symbolem světla na Zemi, průzračnosti duše, síly léčivé energie. Je jako katalyzátor, který přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše, průvodcem k nekonečnu. 
Jeho jasný, přímý paprsek obsahuje všechny barvy duhy. Spojuje nás s absolutnem a s pramenem prapůvodní energie, která se skrývá v hloubi naší duše jako božské světlo, prozařující celý tento svět. Neustále nás zve ke splynutí s jeho jasným světlem. Podobně jako ametyst je všude ve světě ceněn jako meditativní kámen - dnes stejně jako dřív.

V magické oblasti má odporovat veškerému zlu, neutralizovat negativní energii a černou magii, podporuje jasnozřivost, dodává energii a světlo do našeho snažení. Propojuje naší duši s vesmírnou věčností, harmonizuje, čistí a chrání auru, odstraňuje blokády bránící průtoku energie, odplavuje veškeré nečistoty aury a disharmonie duše. Je dokonalý nositel čistého světla. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost. Je kamenem, který pomáhá pročišťovat celého člověka, zmírňuje zemské negativní záření včetně geopatogenních zón, odblokovává vnitřní Já, zvyšuje duchovní síly, srovnává jin a jang, zesiluje a převádí energii.

Pomáhá při srdečních nemocech, leukémii, střevních a vředových onemocněních a proti ozáření. Uvolňuje blokády, ochraňuje a dodává energii. Ovlivňuje korunní čakru a ostatní pročisťuje. Je to kámen, který se hodí skoro pro všechny lidi. O jeho pomoc můžeme poprosit při střevních potížích a potížích celého trávicího traktu, neuralgických bolestech, nevolnosti, závratích, bolestech hlavy.

    Menu
    --