Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Ještě jedna láva - na zakázku (Ag 925)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 14330652
Zobrazení: 61x
Vloženo: 5.11.2023
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Oheň, který vše změnil. Tekutá láva, černý hranatý kámen, dnes šperk.

Titulní fotka vznikla pro soutěž na téma Optická iluze, vše pod záštitou klubu Růžový Panter znovu na stopě.

Stříbrný přívěsek ryzosti 925/1000, dominuje mu čtvercový lávový kámen (14,8 mm). Velmi podobný kousek pro Vás vyrobím na zakázku, co týdne.

Celý přívěsek je komplet ruční výroba, bez použití komponentů. Šperk je tak trvanlivý, pevný. Je vyroben zlatnickou technikou, patinován, následně vyleštěn. Lůžko pro usazení kamene je volné, stejné z obou stran (kámen je tak v přímém kontaktu s kůží, viz foto). Obruba kopíruje tvar i tloušťku kamene, kryje tak všechny jeho hrany. Je plasticky strukturovaná (kovaná, tepaná, gravírovaná). Tmavá patina krásně zdůrazňuje strukturu kovu i kamene. Na čtyřech místech je pak kámen zajištěn krapnami, stejnými z rubu i z lícu.

Očko k zavěšení na řetízek je k přívěsku pevně připojeno.

Kámen je čtvercová placička lávového kamene. Typická černá barva a struktura. Prohlubně a dírky, houbovitá struktura.

Délka přívěsku bude odhadem 15 mm (s očkem 20 mm). Šířka 14 mm. Tloušťka kamene je 5,7 mm. Konkrétní čísla konkrétního šperku pak budou uvedena na dokladu. To se týká samozřejmě i váhy výrobku.

Orientační váha: 3,07 g (láva 1,38 g, Ag 1,69 g).

Výrobek je vždy řádně označen ryzostním puncem a výrobní značkou.

Přívěsek zasílám spolu s dlouhou lněnou tkanicí. Můžu nabídnou také řetízek z chirurgické oceli. Řetízek není součástí zásilky. Je velmi pevný a unese i šperky s větším kamenem. V případě zájmu mě kontaktuje vnitřní poštou. Cena řetízku bude 200,-- Kč.

Údržba -  podle potřeby přeleštěte hadříkem na šperky (dá se běžně koupit ve zlatnictví) nebo kouskem flanelu. Je vhodné nechat šperk odborně vyčistit ve zlatnictví.

Šperk zasílám jako cenné psaní v dárkové papírové krabičce. Další obalové materiály jsou střídmé. Většinou jde o bublinkovou folii, která chrání krabičku, vše v papírové nebo plastové obálce pro cenné psaní. Jsem příznivcem "zero waste" s minimem odpadových a obalových materiálů.

Menu
--