Domů Zboží Od pepadana

Kabela - Psi z Paříže

690 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 14414268
Zobrazení: 28x
Vloženo: 12.12.2023
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Kabela je ušitá ze 100%bavlny nejvyšší kvality (podšívka) a směsové bavlny vyšší gramáže - polopanama (látka s pejsky). Vrchní látka vypadá hrubě, ale je na omak velice příjemná, hebká. Látky jsou vyztužené vliselínem a sakonem.

Je velice prostorná. Uvnitř je všitá velká kapsa na zip - na celou šíři kabely a na druhé straně jsou našité dvě kapsy. Nahoře je zapínání na magnet. Je lehká a dobře drží tvar. Pohodlně se tam vejdou třeba desky A3.

Velikost: 48 x 36 x 8cm. (Měřeno v horní části.)

Já osobně nosím kabelu stejného střihu a velikosti neustále už několik let jako kabelku. Vejde se mi tam spousta mých věcí a ještě případný nákup. Takže ze zkušenosti můžu doporučit :o)

Uvnitř je na stužce kroužek na klíče s karabinou, na kterou se může připnout klíče. Součástí je kapsička - 19 x 13 cm, která je ze stejných látek.

Ucha jsou z bavlněného popruhu (splétané voskované bavlněné provázky) šíře 4,5cm a délky celkem 64cm. Dobře se nesou na rameni. Velikost je tak akorát, že když je držíte v ruce, tak kabelu necouráte po zemi.

  • Všechny použité látky jsou předsrážené napařením. Prát lze bez problémů na 40 a žehlit jako bavlnu.
  • Impregnováno kvalitní impregnací na látky s nano částicemi se kterou mám velmi dobrou zkušenost. Znatelně oddálí zašpinění, přitom látka na omak zůstává stejně příjemná.

 

 

Menu
--