Domů Zboží Od Cíněnka

Jarní louka - prsten(vesuvián,kyanit,citrín)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 14489529
Zobrazení: 50x
Vloženo: 31.1.2024
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jarní louka - prsten(vesuvián,kyanit,citrín)

Autorský prsten -  vyroben z cínu se stříbrem, měděného pocínovaného drátu, plechu a kabošonů citrínu,kyanitu a vesuviánu. Prsten je vyroben ve velikosti cca 57-61,je roztahovací.Zasílám v dárkové krabičce.

Šperk je patinován, broušen, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem.

Vesuvián

Podporuje silné mentální spojení s duchovním světem. Je vhodný pro duchovní komunikaci, meditaci. Podporuje nadšení pro život a propůjčuje odvahu ke změně. Pomáhá najít správnou cestu v životě a posiluje na duchovní cestě. Pomocník při astrálním cestování.

Léčivé vlastnosti: Posiluje zubní sklovinu. Obnovuje a posiluje čich.

KYANIT

Užití: meditace, klid, očista

Vlastnosti: náleží receptivní energii, elementu vody, planetě Neptun.Čistí a harmonizuje čakry a meridiány, velmi účinně působí na krční čakru, čímž posiluje komunikaci a příznivě pomáhá všem lidem, kteří používají hlas pro svou práci. Vede majitele, aby říkali pravdu. Je to silný vysílač a zesilovač energie. Odstraňuje bloky, stres, strach, zklamání. Pomáhá s logickým myšlením. Neudržuje v sobě nic negativního.

Země původu: Brazílie

CITRÍN

Užití: hojnost, štěstí, proti nočním můrám, odstraňuje negativní energie

Vlastnosti: náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii. Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek. Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry zejména solar plexus, aktivuje  činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině,  napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost zejména na kritiku okolí.

Menu
--