Domů Zboží Od Givra

Ginevra - prsten

399 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Givra

Katalogové č.: 1916848
Zobrazení: 92x
Vloženo: 11.8.2011
Počet srdcí: 161x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Drátované harmonizační obrázky jsem přemístila na svůj NOVÝ profil FENG ŠUEJ. Tento původní profil bych si ráda ponechala na šperky z minerálů, pro které jsem jej zakládala. Děkuji Vám za pochopení a pokud se vám obrázky líbí, navštivte prosím můj nový profil. Děkuji.

Duše královny Ginevry je čistá a zářivá jako horská bystřina. Působením paprsků lásky získává její duše různé odstíny...

Do prstenového lůžka jsem zasadila krásný a něžný kabošon labradoritu. Labradorit je mystický a ochranný kámen. Vnáší světlo do života. Je kamenem esoterického vědění. Podporuje rozvoj intuice a přináší nové myšlenky. Harmonizuje pocity strachu, nejistoty, zbytky starých zklamání, posiluje víru v sama sebe. Uklidňuje příliš aktivní mysl, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny.

K výrobě prstenu jsem použila kvalitní silně postříbřený drát Ag a postříbřené kuličky.

Kámen má namodralou barvu s proměnlivými efekty. Při působení světla dochází k efektu tzv. labradorizace - hra barevných odstínů. Z astrologického hlediska se labradorit hodí k Rybám, Beranům a Vodnářům.

V léčitelství má labradorit schopnost působit proti stresu a depresi, pomáhá překonávat duševní bloky, zmírňuje pocit chladu a ochraňuje před nachlazením, působí proti bolestem páteře, kostí a zubů.

Průměr obroučky s kamenem je 1,8cm.

Velikost prstenu 59 (obvod vašeho prstu) = vnitřní průměr prstenu je 18,8mm

Prstýnek bude dodán v dárkové krabičce.

    Menu
    --