Domů Zboží Od Furuglas

Tělový olej Levandule 50 ml

115 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Furuglas

Katalogové č.: 2036421
Zobrazení: 22x
Vloženo: 29.9.2011
Počet srdcí: 77x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Výborný tělový olej, vhodný  pro všechny tipy pokožky. Skvěle hydratuje pokožku a udržuje ji vláčnou po dlouhou dobu. Vyživuje a udržuje pokožku zdravou. Lze jej použít na celém těle.

Mandlový olej patří mezi nejhodnotnější rostlinné oleje.  Díky tomuto oleji zůstává pokožka hebká, zmírňuje její podráždění a chrání ji před vysoušením, olupováním, svěděním a popraskáním. Díky vysokému obsahu vitamínů A, E, F, draslíku, vápníku a hořčíku má skvělé vlastnosti např. při léčbě akné a ekzémech.  

Šípkový olej má skvělé regenerační účinky. Je bohatým zdrojem vitamínu a intenzivně vyhlazuje pokožku a podporuje její vitalitu a regeneraci. Je ideální pro zralou pleť.

Sezamový olej je nejvýznamnější olej v Ajurvédském léčitelství. Otevírá póry, váže na sebe toxíny, je vhodný při revmatických potížích a skvěle regeneruje.

Slunečnicový olej má charakteristiku hřejivého oleje. Napomáhá k hojení akné a ekzému a má vysoký obsah vitamínu E. Je základní složkou většiny kvalitních tělových olejů.

Levandule lékařská má výborné uklidňující účinky. Uvolňuje při neklidu, nervovém vyčerpání, poruchách usínání a migréně. Je zároveň aj účinným repelentem a má antibakteriální účinky.  Je silným nástrojem aromaterapie.

    Menu
    --