Domů Zboží Od didi

Botanical Journal No. 3 - rezervace

399 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od didi

Katalogové č.: 2059028
Zobrazení: 52x
Vloženo: 8.10.2011
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ***** AKČNÍ NABÍDKA ***** objednejte 4 ks přání, nejlevnější z nich budete mít ZDARMA :-)

... včetně doplňků na přání...

Journal není ani klasické album na fotky, ani deník. Z obou si vzal to lepší. Vedle fotek je spousta prostoru k zapsání vzpomínek, denních zážitků, úvah, myšlenkových pochodů, pocitů, tajných přání... Nemusíte jako v klasickém deníku nijak dodržovat časovou posloupnost, prostě píšete to, o čem zrovna máte chuť psát. Stránky totiž můžete kdykoli libovolně přeskládat. Pokud se zrovna dnes událo něco zajímavého, klidně si vytvořte stránku a zápisky z minulého víkendu (které ještě nejsou na světe) zařadíte později :-)

Zapisování je rychlé, pohodlné a zábavné. Nemusíte stále dokola procházet své zásoby a "ladit" potřebné papíry a ozdoby. Většinou stejně zjistíte, že to, co zrovna potřebujete, doma nemáte... Je to tisíckrát dokázáno, o tom bychom asi všechny mohly vyprávět :-) Jediné, co OPRAVDU potřebujete, jsou základní pomůcky jako černý fix, oboustranná lepicí páska (nejlépe acid free), nůžky, lístky na poznámky, pár fotek a trocha času. Můžete začít...

Journal má tvrdé desky z kartonu potaženého papírem, dírky na kroužky jsou na přední straně zpevněné průchodkami. Velikost notesu je 14 x 18,5 cm. Uvnitř obsahuje celkem 27 listů (různé velikosti), sami si můžete doplnit v potřebném množství bílé nebo linkované papíry, přidat kapsičky, prostě uzpůsobit deník vlastním potřebách. Spojeno kroužky velikosti cca 3 cm.

Deník je tentokrát dodáván bez doplňků, nejhezčí ozdobou budou Vaše vzpomínky. Na přání ale mohu připravit sadu ozdob, stuh, kartiček a dalších drobností. 

Menu
--