Domů Zboží Od freeend

ručně malované tričko s motivem indiána

449 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od freeend

Katalogové č.: 2189464
Zobrazení: 11x
Vloženo: 18.11.2011
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

     Originální ručně malované tričko s motivem indiánského náčelníka vel. XS, použity byly 3D barvy a glitrové barvy, zdobené speciální konturou.

     Úvodní kolekce triček v sobě nezapře vliv uplynuvšího babího léta, teplých podzimních dní a slunečních paprsků. Zatímco End-shirts pootevírají dveře do poetické a něžné mysli své autorky, Free-shirts se nesou ve znamení zvířecích motivů a indiánských náčelníků. 

     Obrázky jsou tvořeny tupováním přes šablony nebo klasickou malbou štětcem, vrstvením, zdobeny jsou pomocí glitrových barev, speciálních kontur a Hot-Fix kamínků Swarovski (každý kamínek je lepen zvlášť, aby dobře držely), používáme barvy té nejlepší kvality, mnohokrát prověřené.

     Motivy pojímáme buď dekorativně, ozdobně, s velkou dávkou fantazie a citem pro dekor, nebo je skládáme z několika kruhů, čímž dochází ke geometrické grafické zkratce. Každé tričko je originál a hlavním pojítkem je láska, se kterou naše dílka tvoříme.

     Trička nakupujeme v různých obchodech (Gate, Kenvelo, H&M, Takko, Orsay, Reserved aj.), důležitým kritériem je materiál a kvalita provedení. Všechna trička lze prát v pračce do 30°C, doporučujeme prát obracené a na jemný program.

  • tričko
  • nebesky modrá
    Menu
    --