Domů Zboží Od Zuzi Art

Z(a)tracený holky - autorská knížka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Zuzi Art

Katalogové č.: 2271031
Zobrazení: 313x
Vloženo: 14.12.2011
Počet srdcí: 120x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

I v lepších rodinách

Někdy se stává, že i navzdory těm nejlepším předsevzetím, jak dítě pěkně vychováte a vypipláte, se to jednoho krásnýho dne vymkne z rukou.

Stalo se to i mně.

Onoho krásnýho dne jsem doma namísto svý čerstvě plnoletý dcery našla dopis, psaný její drobnou ručkou. Že mě má sice moc ráda, ale že je čas odejít.  Prý ji moc spoutávám.  A ostatně ... ostatně mě zas tak moc ráda nemá. Víceméně by se dalo říct, že celý její dětství bylo jedno velký trauma, navíc poznamenaný cigaretovým dýmem a chlupama z koček. Ale časem mi dá vědět kde je, abychom se mohly navštěvovat.

V první chvíli jsem zareagovala tak, jak by zareagoval kdekdo:

Ten zmetek nevděčnej. Parchant! Spratek! Zrádce! ... To máš zato, ty blbče! Žes jí nestrhala ze zdi celou tu Nirvánu. Cobaina! Žes jí nehrabala do věcí!

Neotvírala  poštu! Nezakazovalas jí kamarády! A co na diskotéku? Na diskotéku jsi ji vozila a přivážela. Aby tam neutíkala tajně. Aby se jí nic nestalo. No, tak tady to máš!

Horečně jsem začala přemýšlet: kam ji půjdu hledat, co všechno jí řeknu, co jí spočítám, co jí vyčtu, sečtu a podtrhnu, a jak ji navrch, namouduši, ještě zmlátím.

Ale pak obrovskej nával lítosti. A pocitu zrady. A došlo mi, že přivléct spratka zpátky domů za límec by byla chyba. Je plnoletá. Řekla, že jinde se jí líbí víc. Ona na to čeká, že ji budu strachy bez sebe hledat a nutit vrátit se domů. A je připravená svoji svobodu bránit.

Tak jsem si zase pomalu sundala kabát, ...


Autorská knížka o mezigeneračním konfliktu, podaném formou básní, básniček, rýmovaček a několika fejetonů. To vše s nádhernými ilustracemi Hypacudy. Na knížce se autorsky podílela rovněž má věčně z(a)tracená dcera.

Oproti samizdatové verzi je knížka v profesionální kvalitě a přibyly v ní nové básně a ilustrace.

Šikovný kabelkový formát A6, kvalitní papír, 215 stran.

Běžná cena této knížky je na Fleru 166,- Kč. Všem, kdo si koupili původní verzi, a rádi by si pořídili i tuto knížku, dáme slevu 30%.

Požadavek na slevu mi napište, prosím, do soukromé pošty ještě před kliknutím na objednávku!!!

Menu
--