Domů Zboží Od Baru

Notýsek - Modré květy

119 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal

Další zboží od Baru

Katalogové č.: 2285255
Zobrazení: 42x
Vloženo: 23.12.2011
Počet srdcí: 90x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Černý notýsek Moleskine kapesního formátu S (9 x 14 cm)  má 64 čistých stránek, z nichž posledních 16 listů je perforovaných pro snadné vyjmutí. Papír má krémovou barvu a neobsahuje kyseliny. Desky notýsku jsou z měkkého kartonu a na jejich hřbetu je viditelné sešití. Uvnitř praktická kapsa na výstřižky a jiné papírové drobnosti.

Na deskách notýsku jsou bílou tuší schématicky dokresleny stonky a listy květin. Květiny jsou namalovány vodovými barvami na akvarelovém papíře vyšší gramáže. Hrany každého "květu" jsou poctivě zabroušeny jemným smirkl papírem. Diář je dozdoben jednoduchou výšivkou v barvách, které ladí s květy. Výrobek je signován na zadní straně.

Notýsky Moleskine mají lidé v oblibě už více než dvě století a to včetně velkých myslitelů a umělců jakými byli například Bruce Chatwin, Ernest Hemingway nebo Vincent van Gogh... Po té co v roce 1986 originální výrobce zavřel svoji fabriku nadobro, rozhodl se v roce 1998 malý milánský nakladatel oživit tuto legendu. A tak po krátké pauze opět uchovávají zápisníky Moleskine myšlenky, náčrtky a zážitky lidí z celého světa.

Menu
--