Domů Zboží Od mari.bou

Tlapky v teple... petrolej

295 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od mari.bou

Katalogové č.: 2482566
Zobrazení: 312x
Vloženo: 27.2.2012
Počet srdcí: 111x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: milí nahlížející, děkuji za vaši přízeň a zájem, který mě moc těší, v současné době je obchod na čas uzavřen a já se věnuji svým dvěma malým dětem, které mi rostou před očima, stále háčkuji a brzy tedy snad opět otevřu, mějte krásný klidný podzim, s láskou mari.bou ♥️

Držet v dlaních hrníček teplého čaje, přisednout si ke kamnům, poslouchat praskání suchého dřeva a hřát se, přikrýt se vlněnou dekou a pozorovat svět za oknem, obléknout si starý svetr s vytahanými rukávy, zavolat psa a vyjít ven, do přírody, do světa. To vše připomíná mari.bou podzim, zimu a jaro, dny zklidnění, odpočinku a naslouchání. Bezpřestání něco končí a něco začíná.

A když je starý vlněný svetr opravdu už velmi starý a rukávy hodně vytahané, stane se, že dírkou v rukávu proklouzne ven palec, a pak je to stejné jako by měl člověk na dlaních hřejivé návleky a jeho tlapky jsou v teple a bezpečí.

Návleky/rukavice bez prstů od mari.bou jsou uháčkovány z kvalitní a jemné 35% panenské vlny, 25% vlny alpaka, 45% polyakrylu a 100% mari.bou lásky v barvě syté petrolejové. Přízi je vhodné prát v ruce, jemně vyždímat a nepřekrucovat, sušit volně. Vlněná složka má skvělé termoregulační vlastnosti, je prodyšná, má schopnost odvádět pot a má antibakteriální účinky, chrání před UV zářením, je hypoalergenní, hřeje a je elastická. Výška návleků je 20 cm a šířka 8,5 cm - tento pár je uháčkován spíše pro drobnější tlapky (obvod dlaně 18 cm nebo šířka dlaně 8,5 cm).

Na přání mohu uháčkovat i jinou velikost. Ideální pro období podzim, zima, jaro. Prsty jsou volné a přesto je dlaň po celou dobu v teple.

Tyto ručně háčkované návleky jsou mari.bou autorským návrhem.

Háčkováno s láskou a radostí, další návleky v přihrádce tlapky v teple

    Menu
    --