Domů Zboží Od Hadráčci

Plavčíci a plavčice-hračky do vody-autorské hračky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hadráčci

Katalogové č.: 2699346
Zobrazení: 144x
Vloženo: 8.5.2012
Počet srdcí: 89x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tyto textilní hračky jsou určené k vodním hrátkám s Vašimi nejmenšími.Jsou ušité z bavlněných látek,vyplněné polystyrenovými kuličkami-to proto,aby se mohly dát do vody,ale zároveň se nepotápěly a byly stále lehké.Jsou příjemné do ruky,použitelné i za sucha,kdy při uchopení vydávají příjemný šustivý zvuk.Po koupeli je stačí osprchovat čistou vodou a zavěsit za poutko,kterým je každý PLAVÁČEK opatřen.Žádné ždímání není nutné.Také se dají usušit přímo u topení,což je rychlejší a z hygienických důvodů praktičtější.Doporučuji kuličky v hračkách po chvíli přesypávat,aby proschly všechny.

PLAVÁČCI jsou vhodným předmětem pro hraní a poučení dětí při vodních hrátkách ve vaně,bazénu,na koupališti a každodenní hygieně v koupelně.Procvičují a rozvíjí jemnou motoriku a díky jejich tvaru a výplni je uchopí už i ty nejmenší děti.

Polystyrenové kuličky-výplňový materiál vyhovuje dle vyhlášky Ministerstva zdravotnictví č.84/2001 Sb.hygienickým požadavkům na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let.

Cena je za jednoho PLAVÁČKA.

Autorské hračky.Děkuji,že respektujete autorskou práci.

Jelikož se jedná o ruční práci,každý kus je svým způsobem originál,může se výrobek od výrobku na fotografii v mírných odchylkách lišit.

Menu
--