Domů Zboží Od MarcelaF

"Letní kytice" a podzimní sleva

350 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený100 Kč
Dobírka
Česká pošta - balík doporučený180 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MarcelaF

Katalogové č.: 3014216
Zobrazení: 104x
Vloženo: 6.9.2012
Počet srdcí: 144x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zdravím Vás! Z důvodu stěhování a velkých životních změn je obchod dočasně uzavřen.Moc děkuji za pochopení a doufám, že brzy budu moct představit obchod v novém hávu.

Autorský obrázek letního polního kvítí, které Vám nikdy neuvadne. Obrázek je malovaný akvarelem a pastelem. Rozměr obrázku je 20x28 cm. Pasparta na míru -  bílá o rozměru 30x40 cm

Obraz nabízím s paspartou na míru bez rámu. Výhodou je nižší cena a možnost zarámovat si obraz vlastním rámem, který bude vyhovovat Vašemu interiéru.

Doporučuji pro působivý efekt fotografii zarámovat do rámu RIBBA 30x40 cm z nabídky IKEA, odkaz na rám ZDEViz. první ilustrační foto výše.

POZOR: Obraz je nutné zarámovat pod sklo nebo plast, není možné ho mít jen v paspartě - hrozí poškození. Obrazy malované pastelem fixuji, ale poslední vrstva je zafixována jen trochu, z důvodu zachování jasnosti použitých barev - nedotýkejte se prosím tedy namalované části. Obraz je zabalen a zaslán tak, aby se nepoškodil. Doporučuji nechat obraz v originálním celofánovém obalu do té doby, než si zakoupíte vlastní rám nebo necháte odborně zarámovat. Při správné manipulaci je vlastní zarámování jednoduché.

Menu
--