Domů Zboží Od Svět mýdel

Štrasový stromeček s levandulí

49 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Svět mýdel

Katalogové č.: 3106465
Zobrazení: 12x
Vloženo: 6.10.2012
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Toto mýdlo díky obsahu přírodního glycerinu má vynikající zvláčňující a hydratační účinky. Pečuje o Vaši pokožku, kterou náramně zjemňuje.

Mýdlo je  jemně provoněno 100 % přírodní silicí levandule, je obohaceno bambuckým máslem, olivovým olejem a kozím mlékem, kokosovým olejem.

Bambucké máslo je produkt ze semen afrického stromu zvaného Shea Tree neboli máslovníku. Po upražení semen se hnětou až do té doby, než se z nich vytvoří tuk  máslové barvy.

Obsahuje mnoho výživných látek, které pokožce velmi prospívají. Především nenasycené mastné kyseliny, vitaminy E, A, D a rostlinné steroly na pokožce udělají své.

Výborně hydratuje a regeneruje pokožku, používá se na problémovou pokožku, především, pokud má pleť sklony k vytváření suchých míst výborné účinky na regeneraci zjizvené pokožky, ztvrdlé nebo odřené pokožky vhodné na léčbu drobných popálenin výborné na léčbu ekzémů omezuje tvorbu strií a částečně je eliminuje.

Olivový olej je vhodný pro suchou, zánětlivou, alergickou, podrážděnou, poraněnou či jinak poškozenou pokožku. Doporučuje se také k péči o velmi jemnou pokožku dětí. udržuje pleť jemnou, hladkou, hydratovanou, vyživenou a  díky  obsahu  antioxidantů  účinně bojuje proti  jejímu stárnutí  a tvorbě vrásek. Pokožku zjemňuje a zvláčňuje.

KOZÍ MLÉKO působí na výstavu a obnovu buněk - podílí se na jejich ochraně před škodlivými vlivy prostředí a tím jim pomáhá udržet se zdravé a mladé. Obsahuje minerální soli vápníku, hořčíku, sodíku, draslíku a fosforu, soli stopových prvků: mědi, zinku, manganu, titanu, chromu a kobaltu a řadu vitanímů: A, B1, B2, B12, C, D, E a kyselinu listovou. Pozitivně lze hodnotitvyšší obsah fosforu a vápníku, vitanímu D a ryboflavinu a nižší obsah sodíku.

Mýdla pečlivě balíme do průhledných  krabiček s víčkem a následně do krabiček kartonových, aby mýdélka dorazila i do Vašich domovů v celé své kráse

Před použitím štrasové květinky sundejte a používejte běžným způsobem.

Cena za 1ks

Velikost - 6x4cm


Menu
--