Domů Zboží Od Kosí sestry

Adventní kalendář :)... bílý, modrý, zlatý...

1 699 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kosí sestry

Katalogové č.: 3290547
Zobrazení: 227x
Vloženo: 27.11.2012
Počet srdcí: 105x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kosí sestry se chystají na adventní čas :)...
Další fotky na blogu Kosích sester.

Zašleme jako Balík do ruky, do druhého dne od přijetí platby.

24 pytlíčků s autorským ručním potiskem. Zavěste je na větvičku, ramínko, na šňůru před okno, na dveře... pytlíčky jsou vloženy do látkového pytlíku s ručně tištěným motivem jmelí, aby se daly uschovat do příštího adventu.
Pokud budete tento kalendář chtít i s látkovým podkladem (viz. poslední il. foto).
Podklad z pískové (přírodní) pevné bavlny s výplní z dutého vlákna), opatřený čtyřmi látkovými poutky k zavěšení na tyč a značkou Kosích sester, 24 dřevěných, hnědých knoflíků k zavěšení pytlíčků, rozměr podkladu: š: 48 cm, v: 77 cm, Kosí sestry doporučují šetrné praní a žehlení, podklad s knoflíky doporučujeme nežehlit, nebo jen na nízkou teplotu. Napište nám, domluvíme se.

Začněte 1. prosince hledat se svými dětmi překvapení v adventním kalendáří, který byl vytvořen s láskou a radostí. Věříme, že ho budete se stejným potěšením užívat ve vaší rodině po celé generace. Vytvoříte tak krásnou, rodinnou tradici. Naplňte jej dobrůtkami nebo drobnými hračkami... a pak už se těšte na každodenní, adventní jásání, při rozbalení pytlíčku s překvapením...
Každý pytlíček je ručně potištěn půvabným, autorským motivem, houpací koníček, andílek s trubkou, andílek s housličkama, andílek s bederní rouškou I a II, jmelí, vlaštovka nesoucí dopis, ovečka, slunce, andílek s loutnou, hvězda, kometa, hlavička andílka, bubínek, kapříci, kočárek, domeček I, domeček II, ptáček s jablíčkem, klíček, domeček se srdíčky, celkem 23 různých motivů na dvacetičtyřech pytlíčcích. Doufáme, že tento adventní kalendář bude těšit i další generace ve Vaši rodině.

Pytlíčky jsou z nebělené 100% bavlny, s všitou, béžovo zlatou, saténovou šňůrkou a se saténovým poutkem stejné barvy.
Pokud máte zájem jen o pytlíčky bez podkladu, napište domluvíme se na ceně.

Motivy jsou vyřezané do lina podle vlastních návrhů a kreseb, drobné linoryty poté vysvíceny na síto a ručně tištěny, modrou textilní barvou, čísla (výška 2 cm) jsou tištěny zlatou barvou, taktéž ručně, z kovových liter.

Pytlíčky jsou ušity z bavlněné látky, ručně potištěné originálním autorským tiskem, ekologicky nezavadnými, kvalitními, textilními barvami. Všechny potištěné látky jsou předeprané, dodržujeme tak technologická doporučení výrobce textilních barev.
Potisk fixován zažehlením. Kosí sestry doporučují šetrné praní a žehlení, podklad s knoflíky doporučujeme nežehlit, nebo jen na nízkou teplotu.

rozměr pytlíčků: cca 10 x 14 cm
Dárek ke každému nákupu.

Menu
--