Domů Zboží Od Na drátku

Na slunci zářím

349 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Na drátku

Katalogové č.: 3842721
Zobrazení: 83x
Vloženo: 2.5.2013
Počet srdcí: 86x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento přívěsek je vyrobený z postříbřeného měděného drátku a kovových korálků náročnou technikou wirewrapping- omotávání drátku drátkem.

Pro výrobu tohoto šperku jsem použila nádhernou kapku Slunečního kamene. To mimo jiné znamená, že se kámen na slunci v určitých úhlech nádherně třpytí. Pokusila jsem se to vystihnout na jedné z dodatkových fotografií.

Přívěsek je poměrně výrazný. Společně se šlupnou na které je zavěšen totiž měří 5 cm na šířku má pak v nejširším místě 2cm.

Sluneční kámen má však krom estetických, i tyto vlastnosti - Kámen má jako talisman vnášet do života svého nositele štěstí a jas. Je to kámen slunce, pod jeho vlivem roztají deprese, chmury a strach. Do našeho duševního i citového života vnáší naději, obdarovává nás optimismem ve chvíli, kdy pro nás všechno ztrácí smysl. Pomáhá nám opět se najít. Učí nás milovat svůj život a sebe sama.

Jedná se o můj autorský šperk, stejný už určitě nevytvořím.

Přívěsek jsem zavěsila na bižuterní řetízek, který je ukončen klasickou karabinkou. Je možné domluvit se na úpravě jeho délky, nebo na tom, že jej k přívěsku nepotřebujete. Stačí mi poslat zprávu, jistě se domluvíme.

Menu
--