Domů Zboží Od monisD

Kabelka Front Line Purple II

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od monisD

Katalogové č.: 3965753
Zobrazení: 21x
Vloženo: 6.6.2013
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Taška přes rameno je součásti kolekce Front Line, pro kterou jsou charakteristické originální grafické strojové výšivky podle vlastních návrhů.

Taška je ušita z nepromokavého, pevného materiálu držící tvar v černé barvě a hodí se jak do města tak i na neformální společenskou akci. Vnitřní strana tašky je z bavlny se vzorem s jemným motivem a kapsičkou na zip. K šití používám pevné jeansové nitě.

Na tomto modelu je na přední straně originální motiv linií ve fialové a hnědé barvě, plasticky zdůrazněný záhyby. Na straně zadní je motiv jednodušší a pouze v barvě hnědé. Tašku je tak možno nosit na oba způsoby. Zapínání tašky je pouze uprostřed na magnet. Ucha jsou z popruhu v barvě tašky.  Na přání je možno opatřit tašku i odnímatelným dlouhým popruhem vhodný k nošení tašky na způsob ,,do kříže" (viz foto).

Rozměry:
Výška: 38 cm
Šířka: 31 cm
Hloubka: 6 cm
Ucha jsou dlouhá 59 cm
Délka popruhu přes rameno: 150 cm

Pozn. V tomto případě je taška na obrázku moje vlastní - prototyp, na Vámi zakoupené tašce bude grafické zobrazení linií mírně odlišné - originální. Zpracování, tvar a použitý materiál zůstává stejný.

    Menu
    --