Domů Zboží Od UNUO

Sofshellové kalhoty žluté 9-12 měsíců

259 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od UNUO

Katalogové č.: 4660492
Zobrazení: 19x
Vloženo: 2.1.2014
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: pokud budete mít o nějaké zboží zájem zjistěte si dostupnost

Softshellové kalhoty jsou naší vlajkovou lodí. Jsou ušity tak, aby i miminka v látkové plence měla dostatek prostoru pro pohyb a přitom kalhoty krásně přiléhaly a plnily svou termo-izolační funkci. Jak vidíte na fotkách, žížalí náplet je velmi vysoký a nahrazuje krtečkové kalhoty, které zlobí při vysazování na nočníček. Díky našim super gatím se šle už nikdy nebudou válet po zemi a když budete kropit travičku tak se nenamočí! Náplet krásně přiléhá a dá se nosit vysunutý až po paže nebo frajersky ohnout do pasu. Další vychytávku naleznete v nohavici, kde se žížalí další dva náplety a tak sníh ani fujavice nemají šanci. Vyzkoušejte naše násir gatě, jak je pokřtil jeden malý darebák z dílny blanche outdoor a šup na saně!
Materiál: Pro naši kolekci jsme si vybrali softshell, jelikož se jedná o velmi praktický materiál pro naše nejmenší. Zahřeje a neprofoukne a přitom se v nich nezapotí ani ta nejmenší nožička. Softshell má skvělou vlastnost nevpouštět tekutinu dovnitř, avšak směrem ven funguje výborně. Každá máma ocení zejména rychlou údržbu tohoto materiálu. I po hodině na kolenou v dětském koutku nebo v zimní chumelenici stačí otřít vlhkým ubrouskem a můžete do zpět do společnosti. Navíc se dá na soft shell nažehlovat, a tak ani na kalhotách vám nebude chybět Julča, Evžen a další naši kamarádi!
Materiál: Soft shell ( 100% PES + TPU + 100% PES )

Praní: 30 st.

Žehlení: NE

Aviváž: NE

Sušička: NE

Bělení: NE

Ocet: NE - ocet poškozuje gumičky

Předeprané: NE


Julča radí: Seznamte se s mým kamarádem Evženem je to chlapec surikatí nebo opicí Pájou budeme to my tři, kteří vám budou dělat na kalhotech společnost stačí si vybrat nahoře v menu. Reflexní nažehlovačky jsou tuning, který jsme převzali od našich příbuzných medůz.

    Menu
    --