Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Oko 1 - brož

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 4733703
Zobrazení: 165x
Vloženo: 21.1.2014
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zvědavý pohled vzhůru - průzračný a jasný... Co vidí? ... :)

Autorský originál - brož. Fotka vznikla k tématické soutěži klubu Růžový Panter znovu na stopě - téma "Aby bílá bílá byla".

Vyrobena je z atestovaného nerezu - drátu a plíšku. Pájena je bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Středu dominuje krásná průzračná kulička křišťálu (průměr 13 mm). Celý motiv je pečlivě připevněn k zapínání (panent "spínací špendlík").

Zapínání jsem vyrobila z hypoalergenního Osteofixu. Seřízeno je tak, aby se zamezilo nechtěnému rozepnutí. Má zahrocenou špici a jeho velikost bude dobře vyhovovat tričku nebo i lehké halence.

Ušlechtilý nerez je netečný materiál, který neoxiduje, nemění barvu, neodírá se. Není nutné jej nijak udržovat. Běžné nečistoty můžete odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín je vhodné přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky. Brož Vám vydrží krásná celé roky.

Konstrukce je velmi pevná a výborně odolává mechanickému poškození. Zpracování profesionální, precizní. Všechny konce drátů jsou důkladně zapraveny, zabroušeny, zacínovány.

Brož má rozměr 27 x 25 mm, zapínání má 25 mm.

Menu
--