Domů Zboží Od Dreamcatcher P&D

Lapač snů 151s 1+1 přátelství a lásky

277 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dreamcatcher P&D

Katalogové č.: 4882557
Zobrazení: 65x
Vloženo: 27.2.2014
Počet srdcí: 53x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapač snů 151s 1+1 přátelství a lásky, tvoří dva lapače o průměru 6 a délky 18  a druhý průměru 4 a délky 14 cm. Oba lapače jsou vypleteny šedobílou nití, zlatými korálky a kamínky ametystu. Šedé řemínky zdobí fialový rokajl se zlatými a černými korálky. Jeden z lapačů tak můžeme darovat tomu koho máme rádi, nebo na kom nám záleží, je možné, že se Vám pak i Vaše sny někdy spojí.

 (komplet těchto dvou lapačů je jako 1 kus)

Lapače snů P&D - originální a jedinečné lapače v Česku i ve  světě.

Znamení zvěrokruhu připisují ametyst pro ty, kdo jsou narozeni ve
znamení Ryb, Panny, Střelce, Býka a Štíra. Ve starověku se ametyst
používal ke zmírnění úzkostných stavů, neuróz a halucinací. Křesťanství  považuje ametyst za symbol zbožnosti a pokory. Také se věřilo, že ochrańuje před čarodějnictvím, jedy a zlými kouzly. Vyráběly se z něj vinné poháry, což má základ v báji o vzniku ametystu kdy Dionýsos, bůh vína byl rozzuřen jednáním dívky jménem Amethyst která dávala přednost uctívání bohyně Artemis před ním. Dionýsos poštval na Amethyst dva tygry, aby ji roztrhali. Artemis ve snaze dívku zachránit ji proměnila v bílý kámen. Dionýsos na kámen usedl a zmožen výčitkami svědomí začal ronit slzy do poháru s vínem, ten přetekl, víno se rozlilo po kameni do kterého se i vpilo a zbarvilo jej do fialova svojí barvou.

Pokud má někdo přání mít lapač podle svých vlastních představ, můžeme se domluvit. Stačí uvést typ, tvar, velikost, barvu, druh polodrahokamu podle znamení, popřípadě  doplňky.

Hezké sny, hodně přátel a hodně štěstí s lapači snů P&D Vám přeje      Pavel a Dana.

Menu
--