Domů Zboží Od artemis1981

CITRON & LEVANDULE: svíčka natural - fresh

99 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 5250160
Zobrazení: 75x
Vloženo: 21.6.2014
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kolekce vonných svíček z kategorie "NATURAL FRESH". Svíčky jsou vyráběny dle objednávek, což znamená, že vždy dostanete svíčku čerstvou, se zachováním vonných parfémů a přírodních silic.

Svíčka je ve skleněné dóze, která je opatřena korkovým uzávěrem. K ovonění jsou používány přírodní silice nebo vonné kompozice - vonné parfémy, které jsou běžně používány i do kosmetických výrobků.

Objem dózy: 100 ml

Složení: vosk, přírodní silice nebo parfémy /dle druhu/, barvivo /popř. v natural provedení, bez přidání barvy/. Všechny vůně lze vyrobit i bez přidání barviva, svíčka tedy bude mléčno-čiré barvy.

Vonná svíčka CITRON & LEVANDULE : Citron je pro své osvěžující účinky velmi vhodný při duševní námaze, je účinný při bolesti hlavy, infekci dýchacích cest, má antiseptické účinky. LEVANDULE uklidňuje, je vhodná při nespavosti, bolestech hlavy, migréně, chřipce, dýchacích obtížích. Levanudulová vůně vyhání ze skříně moly.

Menu
--