Domů Zboží Od Jindřich a Rudolf

Cink - gong Frank II.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jindřich a Rudolf

Katalogové č.: 5383450
Zobrazení: 366x
Vloženo: 8.8.2014
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: *Upozornění pro nakupující ze zahraničí (eu) - před zamýšleným nákupem mě prosím kontaktujte vnitřní poštou! * Na naše zboží poskytujeme bezplatný servis, takže pokud by se něco stalo (nedej Bože), stačí napsat a vždy se domluvíme, jak se to provede.

Gong Frank II. Proletěla mi kolem hlavy Múza, která nápadně připomínala jednu sličnou divu z plakátu Alfonse Muchy. Sluší mu to zavěšenému ze stropu, či trámu na pergole. Pokud byste jej chtěli připevnit na stěnu, nebude problém se domluvit na zhotovení závěsné konstrukce. Gong Frank II. je dvoutónový a je zhotoven z mosazi, železného patinovaného plechu, pocínovaných drátů a ozdoben zelenou kapkou mnou vlastnoručně vybroušeného mramoru. Rozezvučíte ho dřevěnou paličkou, která je zdobena mosaznými prvky a má šelakovou úpravu. Gong Frank II. by klidně mohl sloužit jako přivolávač k obědu anebo k jakékoliv jiné žranici (kupříkladu v létě rožnění), ale také klidně může sloužit jako relaxátor. Jak je všeobecně známo, vyluzování tónů (pokud je vyluzujete vy sami a ne nikdo jiný).

Rozměry: délka gongu bez závěsného drátu je 70 cm, závěsný drát 30 cm - upravíme dle Vašich požadavků, šířka plechu cca 12 cm.

Menu
--