Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Náušnice Klubíčko s unakitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5426396
Zobrazení: 339x
Vloženo: 23.8.2014
Počet srdcí: 96x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kulatá jablíčka, doba zrání...

Autorský šperk - náušnice z atestovaného nerezového drátu. Střed je tvořen kuličkou unakitu (průměr 6 mm). Kámen má hladký povrch, není průsvitný. Barva je sytá, tmavě zelená s růžovými oblastmi - typická pro tento kámen. Pájeno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra.

Ušlechtilý nerez je netečný materiál, který neoxiduje, neodírá se, nepšiní a nemění barvu. Běžné nečistoty lze odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín je vhodné přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo švédskou utěrkou.

Zpracování je profesionální, detailní. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Náušnice se nikde nezachytávají a můžu je doporučit ke stálému nošení. Jsou lehoučké a pohodlně se nosí. Konstrukce je pevná a dobře odolává mechanickému poškození. Náušnice Vám vydrží krásné celé roky.

Délka náušnic je 30 mm plus zapínání 17 mm. Jedna náušnice váží 2 gramy.

Náušnice pro Vás vyrobím na zakázku, můžete si tedy zvolit barvu nebo materiál středového kamene. Jedná se o ruční výrobu, náušnice budou pouze s drobnými odchylkami.

Menu
--