Domů Zboží Od MarcelaF

Polštářek "Můj modrý"

660 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený100 Kč
Dobírka
Česká pošta - balík doporučený180 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MarcelaF

Katalogové č.: 5559642
Zobrazení: 285x
Vloženo: 3.10.2014
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zdravím Vás! Z důvodu stěhování a velkých životních změn je obchod dočasně uzavřen.Moc děkuji za pochopení a doufám, že brzy budu moct představit obchod v novém hávu.

Dekorativní polštář-mazlík s autorským designem a  příběhem.

Idea vytvořit vlastní designový polštářek vznikla (jak už to tak bývá) tím, jak jde život.

Stalo se, že máma musela vypravit svou dceru na cestu do světa. I když ji sebou dala domácí buchty a pár moudrých rad, pořád dumala, čím by dceři ten vstup do cizího světa, cizího města i cizího pokoje vylepšila, aby zmírnila stesk po domově, domácích mazlíčcích a vlastním pokoji...A protože se máma zajímá o design, hodně fotí a fotí i kocourky, kteří žijí v jejich domově, přemýšlela, jak propašoval kocourka dceři na internát, tak aby tam mohl s ní žít. Dlouho přemýšlela a s pomocí strejdy Gůgla a svých dovedností dokázala myšlenku převést na polštář v podobě modrého kocourka Shellyho.

A jednoho dne, když dcera odjížděla zpět do světa ze svého domova, vezla si v batohu svého modrého, s kterým se může mazlit, který na ni čeká až se vrátí ze školy a může ho mít v peřinách a přesto to nikomu na internátě nevadí.....

Pokud z nějakého důvodu nemůžete mít doma chlupatého mazlíčka - jste alergici nebo hodně cestujete nebo máte pocit, že už jste "moc velcí" na plyšové mazlíky - řešení tady pro Vás mám.

Měkoučký polštář velikosti 40x40 cm s vkusným designem, z kterého na Vás bude věrně koukat ,,Můj modrý", který bude už jen ,,Váš modrý".

Bílý polštářek s hypoalergenní výplní, s potahem na zip. Je možné ho prát v pračce na nižší stupeň 30-40 stupňů bez změny barevnosti. (Vyzkoušeno)

Potisk je proveden kvalitním digitálním tiskem vlastního autorského návrhu u profesionálů.

Polštářek trvá vyrobit cca 4-7 dní od platby a pak bude už jen Váš.

Potisk polštáře je celoplošný bez okrajů, tak jak ho vidíte na hlavním obrázku.

Návrh polštářku a hledání profesionálního zpracovatele se vyvíjelo, takže původní tisk s bílým okrajem, který vidíte na fotce, na které pózuje i sám model Shelly, je pouze ilustrační foto, protože tento polštářek vlastní moje dcera....

P.S.: Kvalitní digitální tisk není bohužel levnou záležitostí a musí být zohledněn v ceně polštáře stejně jako originální autorský design. Ale za tu cenu už budete mít navždy krásný a originální doplněk.

A protože mám ráda originální bytové doplňky, které pro mě mají určitou citovou hodnotu, vymýšlím pro sebe a své kamarádky i pro Vás nové designy polštářů, které zútulní naše domovy.....a budou k nám promlouvat.

 

Menu
--