Domů Zboží Od Guinevra

ZDÁLO SE MI O STROMECH ... (Říční perla, achát)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Guinevra

Katalogové č.: 5631039
Zobrazení: 69x
Vloženo: 22.10.2014
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské šperky.

Netradiční mystický náhrdelník,(protože stromy pro mě mají své mystické kouzlo :-) se vsazenými kamínky, achátku a říční perlou.

Přívěsek je ve velikosti 6 x 3,5cm měřeno v nejširších částech.

Je zpracován a zdobený cínem, patinováno, broušeno, černo stříbrné provedení, povrchově ošetřeno.

Zavěšeno na dvojité kůži.

Délku lze zdarma upravit.

Pro případné dotazy mě kontaktujte vnitřní poštou.

Perly říční - slibují lásku, štěstí, radost, úspěch, hojnost a bohatství.

Perly symbolizují Měsíc, vodu, centrum stvoření a vesmír. Ve staré mytologii byly perly zasvěceny bohyni Isis a nosily se pro naklonění její přízně. Perly jsou tradičně spojovány se vším ženským, kreativním a pečujícím. Podporují plodnost. Užívány v magii lásky šíří láskyplné vibrace. V některých kulturách se nosí jako pojistka šťastného manželství. Pomáhají přitahovat štěstí, úspěch, hojnost a bohatství. Ochraňují domov před ohněm a zahánějí démony. Perly můžeme nosit k ochraně zdraví, na doplnění fyzické síly, prodloužení života a k dodání odvahy.

Achát - náleží elementu země. Zvyšuje duševní a citovou přizpůsobivost, zlepšuje schopnost rozhodování, pomáhá při řešení sporů. Nosí se ke zlepšení zraku a elixír ze zeleného achátu pomáhá při neplodnosti. Je to velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie.

Menu
--