Domů Zboží Od Diáře od Ivy

Diář 2015 - Oranžové slunečnice

222 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Diáře od Ivy

Katalogové č.: 5783204
Zobrazení: 27x
Vloženo: 28.11.2014
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásný dámský diář na rok 2015 ve formátu A5.

Na 80 listech naleznete roční (2015 a 2016), měsíční a týdenní rozvržení, 4 stránky na kontakty a 8 čistých listů na poznámky, a to vše ve veselém barevném provedení – každý měsíc má své barevné schéma. To vše je doplněno spoustou motivačních citátů, které Vás zaručeně nakopnou k plnění svých cílů! :)

Originální týdenní rozvržení je mnou speciálně navržené, a to ve formě čtyři dny vlevo, tři vpravo plus jedno volné políčko na cokoli vás napadne - poznámky, seznam týdenního vaření, samolepku, fotku... Políčka jsou dost velká na všechny důležité termíny běžně vytíženého člověka. Mnou navržené týdenní schéma je jasné, přehledné a dobře se v něm orientuje.

Protože určitě nejen já s sebou nosím spoustu drobných papírků či poznámek, opatřila jsem diář obálkou na ně. Obálka je z kvalitního a pevného papíru, který vydrží časté zacházení.

Diář je svázán kvalitní kroužkovou vazbou, rohy desek a papírů jsou zaoblené a jeho laminované desky jsou dost pevné na to, aby odolaly i trochu horšímu zacházení ;).

Menu
--