Domů Zboží Od EvVo

Slunečník

279 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od EvVo

Katalogové č.: 6305632
Zobrazení: 62x
Vloženo: 10.5.2015
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Prstýnek s kabašonem krásného slunečního kamínku, plného jiskřivých různobarevných inkluzí. Je vytvořený technikou měkkého pájení, s použitím bezolovnatého cínu. Velikost je cca 56, je mírně roztahovací, průměr je 17 mm. Velikos/průměrt kamene je 14 mm, jeho barva je červeno-růžovo-hnědá. Základem je měděný drát a plech, je řezán, broušen, tvarován, tepán, patinován, ošetřen antioxidantem. Šířka obroučky je 7 mm. 

Léčebné využití slunečního kamene: proti chronickým bolestem v krku, napomáhá při žaludečních vředech, udržuje v rovnováze všechny orgány, ulevuje od bolestí, revmatizmu a potížích s chrupavkami.

Užití: zdraví, ochrana, radost, energie, sexuální energie

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Slunci a elementu ohně. Tento kámen, silně nabitý sluneční energií, vás vnitřně prozáří. Je ochranným kamenem, dodává silnou ochrannou energii do Vašich domovů. Vnáší do života radost a světlo. Přináší hluboké spojení se světlem a Sluncem. Naučí vás nezávislosti k vašim nejbližším, a umění říkat lidem ,,ne". Učí, jak si řídit svůj vlastní osud. Napomáhá pozitivnímu myšlení. Působí proti depresi, pocitům opuštěnosti a dodává sebedůvěru. Pomáhá lidem při potížích způsobených střídáním ročních dob. Čistí čakry, zvyšuje intuici a dodává tělu velké množství fyzické energie v době stresů a nemocí. Přikládáním na 2. čakru zvyšuje sexuální energii. 

Zdroj info: Nefertitis

 

Menu
--