Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

velká taška, riflový kabelkovak šisovaný - 9001/4

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 6808511
Zobrazení: 389x
Vloženo: 4.11.2015
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
image
image
image
image

kód:KA9001/4 - kabelkovak mix barev

Vak je sešitý z větších dílů (denim a manšestr). Každá strana je jinak barevně sladěná, uprostřed doplněno šoupanými zesvětlenými efekty. Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Celá taška je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených, mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru.

Kabelka má jedno regulovatelné ucho, široké 5cm, v délce 63cm (systém knoflík+dírka, 4 polohy). Lze nosit jak do kříže tzv. na pošťáka, tak i klasicky na jednom rameni. Místo zipu je uprostřed vrchní části vázání, čili je to vak s možností volného vkládání věcí, vhodný na nákup či objemnější věci - např. sešity či desky do školy formátu A4 se zde pěkně vlezou i horizontálně. Ve spodní části kabelky jsou odšité a zpevněné rožky. Podšitá je hnědou směsovkou z jednou kapsou.

Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). 

rozměry: (přesné rozměry na obrázku)

materiál: denim+podšívka

praní: 40°C, pračka

tipy - riflové zboží obecně:

  • nemá rádo sušičku, vznikají sklady a vyšisované pruhy, proto doporučujeme klasické sušení na věšáku nebo ve vodorovné poloze
  • má rádo změkčování při máchání, takže nešetřete aviváží (zvláště pak při větších gramážích materiálu)
  • dle zvoleného materiálu (poměru složení) vykazuje docela velkou tvárnost, tedy při nošení má tendenci povolit a roztáhnout se zejména na šířku, po praní se opětovně uvede do původního stavu
Menu
--