Domů Zboží Od Kosí sestry

Dobrý den...vinšujem

590 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce144 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kosí sestry

Katalogové č.: 713946
Zobrazení: 174x
Vloženo: 20.2.2010
Počet srdcí: 183x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dobrý den...nejen formální pozdrav, ale skutečné přání


Chtěly jsme mít, každý den, na očích přání dobrého dne. Aby nám, i při letmém pohledu na věnec, naskočila myšlenka na to, co dobrého nám může den přinést a co dobrého můžeme udělat my.


Věnec Kosích sester vám bude přát, aby každičky den byl dobrý a slunečný i když bude zrovna zataženo... nejen na obloze :). Uvítací a připomínací věnec :)

Originální věnec, premiérově použité ručně ryté razítko sluníčka :). Jednoduchý a působivý ruční potisk, černou barvou na pískovou bavlnu, zadní strana je poseta drobnými kytičkami na bavlněném plátně. Plněno dutým vláknem. Poutko z přírodního tkalounu.


Tyto věnce vznikly z touhy po vkusné a trvanlivé dekoraci, vycházejícíz tradičního motivu věnce, uzavřený kruh, symbol rodinného kruhu aoslav, vítězství....
Věnce se dají se položit na stůl, zavěsit na dveře, na okno, na dvířkaskříně či komody, na zeď, čelo postele, opřít na poličku...
Většinu z nich si můžete dozdobit, nejlépe jednobarevnými saténovýminebo taftovými stuhami a vytvořit tak dekoraci v nové barevnosti a snovým významem a laděním.
Ke každému věnci doladíme dáreček .
Věnce jsou vytvářeny v limitovaném počtu kusů a mnohé pouze v jedinémkuse, chceme tvořit a hrát si s motivy, barvami, stuhami a krajkami,vyšívat a kombinovat, vytvářet varianty a přenést naši radost z práce,k Vám domů :)

Věnec je ručně jednostranně, potištěn originálním autorským tiskem,ekologicky nezávadnými, kvalitními, textilními barvami. Potisk fixovánzažehlením.
Barvy vydrží praní v pračce na 40 stupňů, přesto doporučujeme šetrné ruční praní, bez mechanického tření tištěnýchmotivů. Všechny potištěné látky jsou předeprané, dodržujeme tím technologická doporučení výrobce textilních barev.
rozměr: pruměr vnějšího kruhu: 34 cm
Cena za jeden kus věnce.
Věnec je opatřen, papírovou visačkou. Dárek ke každému nákupu.

Menu
--