Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

"Ohňová" orgonit pyramidka granát-karneol-zlato

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 7291538
Zobrazení: 42x
Vloženo: 30.3.2016
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonitový talisman ve tvaru malé pyramidky. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- s regenerací, uzdravováním a zvýšením odolnosti
- snižovat únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

PYRAMIDKA NA FOTKÁCH JE IHNED K DISPOSICI

Jako každý orgonit, i tato maličká pyramida je účinným transformátorem energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná na stálé místo Vašeho doma, jako těžítko na pracovní stůl..možno ponechávat i v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohla by zpočátku rušit usínání. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení:
kvalitní krystalový hrot křišťálu uvnitř blízko základny, české granátky z turnovska převážně ve špici, karneol velký velmi pěkné barvy, pravé plátkové zlato 23,6 karátů, piliny mosazi, bronzu a mědi, odlita byla v mnoha vrstvách postupně z křišťálové šperkařské pryskyřice. Balena bude v organzovém dárkovém sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis. 

Rozměry: cca 4 cm x 4 cm x 3,8 cm

Energetický dosah vytestovaný: cca 9 m

Český granát - pyrop - kámen který dokáže dodávat energii. Pomáhá získávat a obnovovat sílu, vitalitu, vášeň, plodnost.. Podporuje vztahy a zájem o druhé.. užitečný v době krizí. Pokud máte dojem, že se Vám vše rozpadá a nemáte sílu dostat se z beznaděje, je granát kamenem, který dobře poslouží.. Otevírá srdce, regeneruje tělo, stabilizuje. Zlepšuje kvalitu života..
Granátky zalité v pryskyřici podložené zlatem neuvěřitelně září..nechte si jimi prozářit i svůj životní prostor...
Karneol vám pomůže uzemnit se a ukotvit v přítomné realitě. Stabilizující kámen,  obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace..

Karneol přináší schopnost vyrovnat se s průběhem životního cyklu, pomáhá při strachu ze smrti... Dodává pozitivní pohled na život, čelí apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Užitečný při překonávání závislostí... Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe. Pomáhá proniknout až k samé podstatě toho, co vám znepříjemňuje život, dodává sílu k vytrvalému jednání.
Kámen plný životní síly a vitality. Pomáhá zlepšit funkci prvních dvou spodních čaker, uzemnění, jistota. 

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Dva tenké křišťálové hroty horského křišťálu přírodního vysoké kvality jsou zality uvnitř tohoto  orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.


Inspirováno delfíny a oceánem. Součást kolekce "Egypt"

Vybírejte srdcem, zapojte intuici. Pokud se líbí, příliš neváhejte.

-----------------------

Silmarino - Vaše orgonitové talismany od r. 2010


Menu
--