Domů Zboží Od Eva Pitrunová

V barokním medailonku granát broušený

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 7432241
Zobrazení: 277x
Vloženo: 16.5.2016
Počet srdcí: 97x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tak honosně, tak nevšedně, s vůní divokých hřebíčků...

Nevšední autorská ručně vyrobená brož. Autorský originál.

Středu šperku dominuje broušená placička granátu. Kámen je syté vínově červený, lehce zakalený, průsvitný. Na slunci se pro září a zdůrazní svou barvu a výbrus. Šperk je vyroben z atestovaného nerezu. Dekorováno kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Zapínání z hypoalergenního osteofixu - je zavírací.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější a berevně stálý. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit  utěrkou na šperky.

Celý motiv je pečlivě připevněn k zapínání (panent "spínací špendlík"). Zapínání jsem vyrobila z hypoalergenního Osteofixu. Patent musí zacvaknout - seřízeno je tak, aby se zamezilo nechtěnému rozepnutí. Má zahrocenou špici a jeho velikost bude dobře vyhovovat plášti, halence, lečímu svetru, saku, šátku, kabelce... Pro připnutí na tenčí látku je vhodné z rubu látky podložit kouskem filcu.

Zpracování profesionální, precizní. Všechny konce drátů jsou důkladně zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Brož se nikde nezachytává, nezatrhává. Reliéf je výrazný, prostorový, příjemný na omak. Kámen z reliéfu výrazně vystupuje.

Brož má rozměr 28 x 35 mm, zapínání měří 30 mm. Šperk váží 5,7 g.

Koupí tohoto šperku si pořizujete neopakovaný originální kousek z mé dílny. Podle přání jej můžu doplnit různými kousky k sadě - např. náušnice, přívěsek,... Kontaktuje mě vnitřní poštou.

Menu
--