Domů Zboží Od pospichalka

Prostěradla, ubrusy či metráž bavlna/len - 2 ks

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pospichalka

Katalogové č.: 7644998
Zobrazení: 72x
Vloženo: 2.8.2016
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, upozorňuji, že některé předměty z nabídky mám uložené na chalupě, kam jezdíme většinou jednou za 2 týdny. Může se tedy stát, že budu moci případnou objednávku vyřídit až s určitou časovou prodlevou - o termínu dodání budu informovat. Děkuji za pochopení.

Krásná a velmi kvalitní, nikdy nepoužitá prostěradla se vzorem modrých kostiček a květů.

Rozměr každého kusu ve tvaru obdélníku 140 x 240 cm. Cena je uvedena za jeden kus. Celkem se tedy jedná o 4,8 metrů kvalitní látky šíře 140 (Cena 117,- Kč/m)

Výrobce MORAVOLEN, národní podnik Šumperk.

Materiál: větší podíl bavlna a 40 % len. Krásný, kvalitní, silnější materiál v barvách, které se budou krásně hodit kamkoliv na chalupu, zahradní slavnost...

Příjemná barevá kombinace, rozhodně může stejně dobře posloužit jako ubrus na velký stůl, například při zahradní oslavě aj. Výhodou jsou dva kusy a zaobroubené lemy. Samozřejmě také možné využít jako kvalitní metráž k dalšímu šití polštářků, záclonek, závěsu, menších ubrusů atp.

Vyrobeno v 70. letech, dobře uschováno a nikdy nepoužito - naprosto jako nové, v dokonalém stavu. Barva krásně mléčně bílá, foto mírně zkresluje, látka není zažloutlá.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1970 - 1979
Menu
--