Domů Zboží Od DOrTy

Matýsek, králičí muchláč

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Dobírka
Zásilkovna110 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DOrTy

Katalogové č.: 8314344
Zobrazení: 908x
Vloženo: 1.3.2017
Počet srdcí: 64x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsou prázdniny, a tak jsme se vám rozhodli udělat radost - 15.-17.7.vyhlašujeme jen a pouze pro naše flerovské zákazníky DOPRAVU ZDARMA!!!Jupííí!:))PS: cenu za dopravu vám smažeme při potvrzení objednávky

Matýsek je prostě králičí kluk. Má rád běhání, soutěžení a cokoli, co vypadá jako auto:o) Je ale neuvěřitelně bystrý, vitpný a určitě se s ním nebudete nudit, za to ručíme!

Matýska jednoznačně potěšíte něčím sladkým, třeba čokoládovými kočičími jazýčky, nebo povidlovými buchtami, případně krupicovou kaší. Moc nadšený nebude z křenové omáčky, koprovky a špenátu.    

 

Matýsek je opravdová hračka, žádná dekorace, a tak se k němu také můžete chovat. Vydrží i opravdové lumpárny a dětské souboje. Je vhodný pro děti od 3 let, nicméně kompletně všechen materiál, ze kterého je ušit a vyplněn je v souladu s Vyhláškou 84/2001 Sb. O požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Lze tedy bez problémů i žižlat:o)

Matýska můžete prát v pračce na 30 stupňů, je na to připraven a mírně navyklý. Když ho po koupeli vložíte do sušičky, nebude sice moc rád, ale vůbec nic se mu nestane.

Složení: 60% Polyester, 40% Bavlna

Velikost: Matýsek je velký cca 40 cm (bez ušisek, zato včetně nožiček), široký je cca 20 cm

Menu
--